C.E.O. baas van het vlees
1220

CEO is een fijn restaurant om zakelijk bij te praten, maar dat natuurlijk niet alleen. De setting is industrieel maar ook warm en gezellig. Zoals steeds is het vlees van prima kwaliteit en wordt het professioneel bereid. De côte de boeuf voor twee personen komt, zoals gevraagd, perfect saignant op tafel en wordt geserveerd met kaantjes. Ook de knapperig gebakken frites met huisgemaakte mayonaise smaken prima. Op de wijnkaart staan flink wat wijnen uit Bordeaux en Bourgogne. Prettige en attente bediening. Kortom, het is goed toeven in deze centraal gelegen zaak.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 17:00-23:00
Woensdag 17:00-23:00
Donderdag 17:00-23:00
Vrijdag 17:00-23:00
Zaterdag 17:00-23:00
Zondag Gesloten

Team

Marc Muzerie Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

NY Basement

1220

Louise Petit Restaurant

1220

Huson

1220