In deze voormalige gevangenis, onderdeel van het indrukwekkende luxehotel Het Arresthuis, zorgt chef Jeroen van Gansewinkel en zijn sterk serviceteam voor een aangename en bijzondere ervaring. Het thema van de ex-gevangenis is overal terug te vinden. Ook in de toiletten bijvoorbeeld waar de deuren op de oude celdeuren lijken of ze zijn tenminste bijzonder goed nagemaakt. De chef brengt een gevarieerd repertoire zowel in een vier-, vijf-, zes- of zevengangenmenu op basis van Frans-Belgische keuken, die hij verrijkt met persoonlijke ingevingen. Runderwang brengt hij geïnspireerd met foie royale, witloof, gerookte amandelen en garam masala. Bloedworst vormt samen met zuurkool een fijne garnituur bij perfect gegaarde patrijs. Liefhebbers van intens smakende chocolade zullen blij zijn met een nagerecht waar boerenjongens extra diepgang aan geven. De gerechten kunnen ook à la carte verkregen worden maar er is geen afzonderlijke kaart in die zin beschikbaar. Een uitgebreide wijnkaart biedt heel wat wijnen die aantrekkelijk geprijsd zijn naast een ruime keuze aan referenties die per glas beschikbaar zijn.