Back to search results

De 6 Linden
13,520

Nabij Sluis, werd een Zeeuwse boerderij omgevormd tot een gezellige B&B, met daaraan een elegant restaurant in een oude koeienstal. Chef Jesse Verdonk werkt er met biologische producten, deels van eigen teelt. Seizoensgebonden groenten vormen de kleurrijke basis van zijn menu, aangevuld met lokale vlees- en vissoorten. Zachte bisque van strandkrab verrast met terrine van gegaarde wortel. Kwartel schittert in twee bereidingen: de borst omhuld met walnoten en het boutje licht gefrituurd in tempura, vergezeld van schorseneren.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 18:00-22:00
Donderdag 18:00-22:00
Vrijdag 18:00-22:00
Zaterdag 18:00-22:00
Zondag 18:00-22:00

Team

Eelke Mol Maître
Jesse Verdonk Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Dell'arte

13,520

Etablissement 1880

1320

Morille

13,520