Het voormalig Sint-Nicolaas kerkje is sinds 2018 omgetoverd tot een prachtig sfeervol restaurant met kroonluchters, zwart geschilderd plafond, gestoffeerde fauteuiltjes en gebrandschilderde glas-in-loodramen. Onze smaakpapillen worden direct geprikkeld door een viertal heerlijke amuses. Chef Willem Bos zorgt voor een brede à la carte, veganistische gerechten en een verrassingsmenu in drie tot zeven gangen. We kiezen uit de kaart en worden aangenaam verrast door gepofte rode biet bedekt met gemarineerde shiitake en omgeven door een zoetzure saus van kokos en limoen. Sukade van kalf is een bijzonder mals hoofdgerecht en wordt gecombineerd met wortel, broccoli, courgette en saus met kruidnagel. Op de tafel komt nog een schaaltje met in de schil gekookte krieltjes. Tot slot gekaramelliseerde pompoen met toffee van pompoen, gel van gember, garnering met pompoenpitten en ijs van pompoen bedekt met fris zuur schuim van duindoornbes. Een hogere notering is verdiend.