Back to search results
Kreeft, tomaat en watermeloen
Kalfssukade en zwezerik met “peen en ui”
Noordzeemakreel met shiso en rettich

de Molenaar
13,520

Vijftien kilometer ten noorden van Groningen gelegen, ontvangt chef Martin Kooijker zijn gasten in een historische molen uit 1855. Een sympathiek adres zonder al te veel pretenties waar een prettige sfeer hangt. We proeven van rauw gemarineerde beekridder - gekweekte vis uit de Betuwe - en zalmforel, met frisse bleekselderij en crème van knolselderij, citroen, bleekselderij sap en sumak en broodkrokantjes. Filet van skrei brengt hij keurig gegaard met geroosterde aardpeer ook tot puree verwerkt, zeekraal, Zoutkamper garnalen en beurre blanc met olie van dragon. Filet van boerderijeend is zeer mals en combineert aangenaam met eendenkonfijt, vleesjus met mierikswortel en garnituur van radijs, rettich, rauwe andijvie, pastinaak, dukkah en cashewnoten. 

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 18:00-22:00
Donderdag 18:00-22:00
Vrijdag 18:00-22:00
Zaterdag 18:00-22:00
Zondag Gesloten

Team

Martin Kooijker

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Herberg in de Valk

1320

Restaurant Voilà

1320

De Grote Frederik Bistro

13,520