Kreeft, tomaat en watermeloen
Kalfssukade en zwezerik met “peen en ui”
Noordzeemakreel met shiso en rettich

de Molenaar
13,520

Vijftien kilometer ten noorden van Groningen gelegen, ontvangt chef Martin Kooijker zijn gasten in een historische molen uit 1855. Een sympathiek adres zonder al te veel pretenties waar een prettige sfeer hangt. We proeven van rauw gemarineerde beekridder - gekweekte vis uit de Betuwe - en zalmforel, met frisse bleekselderij en crème van knolselderij, citroen, bleekselderij sap en sumak en broodkrokantjes. Filet van skrei brengt hij keurig gegaard met geroosterde aardpeer ook tot puree verwerkt, zeekraal, Zoutkamper garnalen en beurre blanc met olie van dragon. Filet van boerderijeend is zeer mals en combineert aangenaam met eendenkonfijt, vleesjus met mierikswortel en garnituur van radijs, rettich, rauwe andijvie, pastinaak, dukkah en cashewnoten. 

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday 18:00-22:00
Thursday 18:00-22:00
Friday 18:00-22:00
Saturday 18:00-22:00
Sunday Closed

Team

Martin Kooijker

Our partners

Also recommended Restaurants

Herberg in de Valk

1320

Restaurant Voilà

1320

De Grote Frederik Bistro

13,520