Kreeft, tomaat en watermeloen
Kalfssukade en zwezerik met “peen en ui”
Noordzeemakreel met shiso en rettich

de Molenaar
13,520

De Molenaar is onderdeel van een beschermd monumentaal dorpsgezicht net boven Groningen. JRE-chef Martin Kooijker runt de keuken. Hij leerde het klassieke koksvak bij de Heeren van Harinxma en Basiliek. Zijn langzaam op 80°C gegaarde schelvis en ook zijn wilde eend met bataatcrème zijn absoluut heerlijk, maar de in boter gebakken heilbot met knolselderij, beurre blanc, jonagold en krokante kappertjes spant de kroon. Een adres om te onthouden, een overnachting op de graanzolder hoort tot de mogelijkheden.

Heures d'ouverture

Lundi Fermé
Mardi Fermé
Mercredi 18:00-22:00
Jeudi 18:00-22:00
Vendredi 18:00-22:00
Samedi 18:00-22:00
Dimanche Fermé

Équipe

Martin Kooijker

Nos partenaires

Restaurants similaires

Herberg in de Valk

1320

Restaurant Voilà

1320

De Grote Frederik Bistro

13,520