Uitzonderlijk gelegen midden in de Bloemendaalse duinen tussen dorp en zee heeft De Bokkedoorns alleen al daardoor de missie van een bestemmingsrestaurant. Een eetgelegenheid die ook door de uitzonderlijke locatie mensen lokt. Gastheer Pascal Beeren, chef Roy Eijkelkamp en maître-sommelier Niels van Overmeire vormen daartoe samen met hun soepele brigade een ijzersterk team. Het interieur kreeg twee jaar geleden een restyling met een nieuw smaakvol interieur. De keuken kookt met nog meer finesse wat resulteert in een hogere quotering. De Bokkedoorns serveert vier- tot zevengangenmenu’s en een knappe à la carte met altijd een gerecht dat aan tafel wordt afgewerkt. De sommelier voorziet geen wijnarrangement maar heeft met de open wijnen een zeer goede selectie om de geserveerde gerechten optimaal te begeleiden. De wijnkelder geniet door het deskundig beheer gedurende meerdere decennia internationale erkenning. Bij de hapjes zien we onder meer een zeer verleidelijke cannelé de bordeaux met comté en compote van zoetzure ui naast krokant van zeewier met rijst en gelakte makreel. Pure verwennerij als startschot die tot aan de finale bij de koffie aanhoudt. Geroosterde langoustine krijgt het gezelschap van gepofte knolselderij, lamsoor en krokant van Bloemendaalse kool met een prachtig smaakevenwicht als resultaat. Gyoza gevuld met morieljes met daslookcoulis, eendenei en heldere bouillon van morieljes is een ander voorbeeld van creatief keukenwerk dat voor vervoering aan tafel blijft zorgen.