De Dyck
13,520

Ontspannen tafelen midden in een polder met ingrediënten die voornamelijk uit eigen akkers en moestuin worden betrokken. Chef Martijn Koeleman verwerkt ze in een volledig vegetarische menu met opties voor vis- of vleessupplementen zoals makreel of een deel van met keukenrestanten gevoed varken. Ruben Oosterhof zorgt via fermentatietechnieken dat de oogst ook na het seizoen nog smakelijk kan verwerkt worden. We genieten onder meer van een smaakvolle compositie rond prei, verveine, karnemelk en knoflook waarbij de leuke, attente bediening de beleving in deze bijzondere omgeving nog aangenaam versterkt.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten — 17:30-22:00
Vrijdag Gesloten — 17:30-22:00
Zaterdag Gesloten — 17:30-22:00
Zondag 12:00-16:30 — Gesloten

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Bij Robbert

13,520

Het Oude Dykhuys

1320

Landgoed Groenendaal

1320