Back to search results

De Houtloods
1420

In deze houtloods uit 1867 ingericht als eigentijds restaurant met open keuken is de menukaart opgebouwd in smaaktypen in plaats van gangen: van licht over kruidig naar rijk en zoet & kaas. Uit het kruidige segment kiezen we voor smaakvolle langoustines bereid met zuurkool en spitskool. Heilbot met hollandaisesaus krijgt met ansjovis een ingetogen umamitoets. Pittige époisses combineert goed met aardappel en venkel als hartig en sterk aromatisch nagerecht. Alle gerechten zijn mooi gedefinieerd en verschijnen netjes opgemaakt op tafel.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 17:30-22:00
Woensdag 17:30-22:00
Donderdag 17:30-22:00
Vrijdag 12:00-22:00
Zaterdag 17:30-22:00
Zondag 12:00-22:00

Team

Koos de Wolf

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Wood Gastropub

1420

Noble Kitchen

1420

de Koetsier

1420