De Jouster Toer
1320

In deze fris ingerichte zaak met plaats voor een 40-tal gasten wordt een heel constante keuken gebracht. Geen fratsen maar gewoon lekker eten met dagverse, vaak Friese producten. En dat reeds van in 1996. Chef en vinoloog Johan Schotanus zorgt opnieuw voor blije gezichten, zowel met de perfect saignant gebakken ossenhaas met cantharellen, gekonfijte aardappelen en jus van cabernet sauvignon wijnazijn als met de fluwelige schaaldierensoep met gamba’s en dragon. Een tip: laat hem of gastvrouw Diana Thijsseling de wijnen kiezen.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 17:00-21:00
Woensdag 17:00-21:00
Donderdag 17:00-21:00
Vrijdag 17:00-21:00
Zaterdag 17:00-21:00
Zondag 17:00-21:00

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Frisone Pazzo

1320

Marijke Muoi Wine & Dine

13,520

Oan Tafel

13,520