Back to search results

De Jouster Toer
1320

In het verzorgde en knusse interieur van De Jouster Toer, in het stedelijke dorpje Joure zorgt patron cuisinier Johan Schotanus voor een gevarieerde keuken op basis van onder meer Friese producten. Carpaccio van rund is mooi gesneden, bereid met truffeltapenade in plaats van verse truffel en verder verrijkt met fijne krulletjes eendenlever en een frisse sla. Roodbaars krijgt naast een goede cuisson een krokant gebakken vel mee, saus van gele curry en gevarieerde garnituur met onder andere maïs en bimi.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 17:00-21:00
Woensdag 17:00-21:00
Donderdag 17:00-21:00
Vrijdag 17:00-21:00
Zaterdag 17:00-21:00
Zondag 17:00-21:00

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Frisone Pazzo

1320

Marijke Muoi Wine & Dine

1320

Oan Tafel

13,520