De Schaapskooi
1220

Door keurig onderhouden groen omgeven is deze voormalige schapenschuur al vele jaren een Zeeuwse culinaire trekpleister in het grensgebied met België. In het aanbod van chef-eigenaar Marc de Rijcke zijn onder meer de diverse bereidingen van mosselen en paling echte publiekstrekkers. Net als côte à l’os met bearnaise of gegrilde T-bone steak met lookboter. In het voorjaar zorgen bereidingen met asperges voor extra toeloop.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 10:00-14:30 — 18:15-21:00
Donderdag 10:00-14:30 — 18:15-21:00
Vrijdag 12:00-14:30 — 18:15-21:00
Zaterdag 12:00-14:30 — 18:15-21:00
Zondag 12:00-14:30 — 18:15-21:00

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

De Gouden Bock

1220

Le Poirier

1220

Nolet's Vistro

1220