De Schaapskooi
1220

Door keurig onderhouden groen omgeven is deze voormalige schapenschuur al vele jaren een Zeeuwse culinaire trekpleister in het grensgebied met België. In het aanbod van chef-eigenaar Marc de Rijcke zijn onder meer de diverse bereidingen van mosselen en paling echte publiekstrekkers. Net als côte à l’os met bearnaise of gegrilde T-bone steak met lookboter. In het voorjaar zorgen bereidingen met asperges voor extra toeloop.

Heures d'ouverture

Lundi Fermé
Mardi Fermé
Mercredi 10:00-14:30 — 18:15-21:00
Jeudi 10:00-14:30 — 18:15-21:00
Vendredi 12:00-14:30 — 18:15-21:00
Samedi 12:00-14:30 — 18:15-21:00
Dimanche 12:00-14:30 — 18:15-21:00

Nos partenaires

Restaurants également recommandés

De Gouden Bock

1220

Le Poirier

1220

Nolet's Vistro

1220