Back to search results

De Schaapskooi
1220

Door keurig onderhouden groen omgeven is deze voormalige schapenschuur al vele jaren een Zeeuwse culinaire trekpleister in het grensgebied met België. In het aanbod van chef-eigenaar Marc de Rijcke zijn onder meer de diverse bereidingen van mosselen en paling echte publiekstrekkers. Net als côte à l’os met bearnaise of gegrilde T-bone steak met lookboter. In het voorjaar zorgen bereidingen met asperges voor extra toeloop.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 10:00-14:30 — 18:15-21:00
Donderdag 10:00-14:30 — 18:15-21:00
Vrijdag 12:00-14:30 — 18:15-21:00
Zaterdag 12:00-14:30 — 18:15-21:00
Zondag 12:00-14:30 — 18:15-21:00

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

De Gouden Bock

1220

Le Poirier

1220

Nolet's Vistro

1220