De Waard van Napels
1320

Chef Michael Roest is een fervent voorstander van Friese producten en koppelt die aan de Italiaanse keuken en haar specifieke technieken. Centraal in de keuken staat een Napolitaanse pizzaoven waar hij buiten de pizza’s ook diverse broodsoorten in bakt. Buiten de smakelijke pizza’s, met heerlijke crunchy rand, stelt hij karaktervolle gerechten voor zoals zacht gegaarde poon met geroosterde prei, jus van prosecco en Fries spek. Het verrassingsmenu is een tip. Gastheer Salvatore Apuzzo is Napolitaan in hart en nieren en stuurt een gastvrije en vakkundige bediening aan.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 12:00-22:00
Donderdag 12:00-22:00
Vrijdag 12:00-22:00
Zaterdag 12:00-22:00
Zondag 12:00-22:00

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

De Herberg van Smallingerland

13,520

De Oude Sluis

13,520

Oan Tafel

13,520