De Waard van Napels
1320

Chef Michael Roest is een fervent voorstander van Friese producten en koppelt die aan de Italiaanse keuken en haar specifieke technieken. Centraal in de keuken staat een Napolitaanse pizzaoven waar hij buiten de pizza’s ook diverse broodsoorten in bakt. Buiten de smakelijke pizza’s, met heerlijke crunchy rand, stelt hij karaktervolle gerechten voor zoals zacht gegaarde poon met geroosterde prei, jus van prosecco en Fries spek. Het verrassingsmenu is een tip. Gastheer Salvatore Apuzzo is Napolitaan in hart en nieren en stuurt een gastvrije en vakkundige bediening aan.

Heures d'ouverture

Lundi Fermé
Mardi Fermé
Mercredi 12:00-22:00
Jeudi 12:00-22:00
Vendredi 12:00-22:00
Samedi 12:00-22:00
Dimanche 12:00-22:00

Nos partenaires

Restaurants également recommandés

De Herberg van Smallingerland

13,520

De Oude Sluis

13,520

Oan Tafel

13,520