Back to search results

Eindeloos
15,520

Een bezoek aan Eindeloos is een rustgevende ervaring. Niet alleen door het ingetogen interieur en de geruisloze, maar vriendelijke bediening, maar ook omdat de geraffineerde amuses meteen al onze aandacht opeisen. Geen enkel gerecht giert uit de bocht. Chef Willem Schaafsma weet wat hij uit zijn lokale ingrediënten kan halen. En dat is veel: een saus van droge, rokerige Friese worst bij perfect rood gegaarde ossenhaas, pompoencrème en portobello klinkt eenvoudig, maar is het niet. Paling is misschien een wat omstreden ingrediënt, maar is ingeklonken in de Friese cultuur en combineert in gerookte versie prima met gestoofde kabeljauw, schuim van sherry, crème van knolselderij, gebrande amandelen en haringkaviaar. We proeven meer rust en verfijning in de gerechten. Een hogere score is daarmee verdiend.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten — 17:30-21:00
Woensdag Gesloten — 17:30-21:00
Donderdag Gesloten — 17:30-21:00
Vrijdag 12:00-14:00 — 17:30-21:00
Zaterdag 12:00-14:00 — 17:30-21:00
Zondag Gesloten — 17:30-21:00

Team

Ilja Vermunt Sommelier, Maître
Lena Scheutjens Gastvrouw
Martijn Berkhout Sous-Chef
Willem Schaafsma Chef, Eigenaar

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

De Heeren van Harinxma

1620

Smink

16,520

Herberg Onder de Linden

1620