Hermitage
1320

Hier eten is je een beetje voornaam voelen. Zeist is een sjiek dorp en de voormalige dorpsherberg Hermitage past daar perfect in. Chef Robin Drega haalt zijn basis graag uit de klassiekers maar zet deze naar zijn hand en maakt ze tevens hedendaagser. Zijn keuken blijft ook kwalitatief heel erg stabiel. Zijn truffelrisotto had de perfecte garing wat niet altijd evident is, een op lage temperatuur gegaarde eidooier en truffelschuim zorgen voor nog extra smeuïgheid. Prachtige wilde zeebaars komt klassiek maar onweerstaanbaar, met romige spinazie en mousseline. Stukjes paling worden als kruiding gebruikt wat alles nog wat meer smaak geeft.

Openingstijden

Maandag 12:00-16:30 — 17:30-22:00
Dinsdag 12:00-16:30 — 17:30-22:00
Woensdag 12:00-16:30 — 17:30-22:00
Donderdag 12:00-16:30 — 17:30-22:00
Vrijdag 12:00-16:30 — 17:30-22:00
Zaterdag 12:00-16:30 — 17:30-22:00
Zondag 12:00-16:30 — 17:30-22:00

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

HFSLG

1320

Groenland

1320

Le Nord

1320