Hostellerie Schuddebeurs
1320

Op een mooie landelijke locatie ademt deze klassieke herberg in vele opzichten de sfeer van vroeger uit. Als ervaren chef zorgt Bart de Bree voor een degelijke, smaakvolle keuken. De staf is vriendelijk en weet de gasten goed op het gemak te stellen. In het wildseizoen is het genieten van polderpeper in twee varianten. Als stoverij en als filet vergezeld van rode kool, stoofpee, spruitjes en witlof in ham met wat zurige wildsaus. Moelleux van Valrhona chocolade met abrikozencompote en sabayon van Grand Marnier als slot.

Openingstijden

Maandag 12:00-15:00 — 18:00-21:00
Dinsdag 12:00-15:00 — 18:00-21:00
Woensdag 12:00-15:00 — 18:00-21:00
Donderdag 12:00-15:00 — 18:00-21:00
Vrijdag 12:00-15:00 — 18:00-21:00
Zaterdag 12:00-15:00 — 18:00-21:00
Zondag 12:00-15:00 — 18:00-21:00

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Cristó

1320

Gris Sec Restaurant & Winebar

1320

Alexander's

13,520