Joann
15,520

Een moderne serre aan dit monumentale pand in Enschede is de primaire eetzaal annex open keuken van dit geweldige restaurant. Chef Emiel Kwekkeboom blijft sinds de opening in 2019 op bescheiden manier groeien met creatieve gerechten. Eigenares Mandy Overbeek en maître-sommelier René Dommerholt en hun brigade vormen een geoliede machine. Starter is licht gepocheerde Irish Mór oester met daaromheen het kenmerkende, gedoseerde gebruik van een veelheid aan smaken. Naast rode kool met appeltje en kruidnagel proeven we shiso, sereh, kalamansi en sambai allemaal afzonderlijk contrasterend met de oester waarbij gember-schaafijs voor een reset van het smaakpalet zorgt. Ook verbazend complex en compleet is rouleau van konijn met duxelle van oesterzwam, met daarop krokant gebakken kippenhuid en geraspte Belper Knolle, op een spiegel van vegetarische XO-saus van paddenstoelen met zwarte gefermenteerde look. Deze keuken zit vol energieke verfijning en verdient opnieuw een hogere score.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 18:00-20:00
Woensdag 18:00-20:00
Donderdag 18:00-20:00
Vrijdag 18:00-20:00
Zaterdag 18:00-20:00
Zondag Gesloten

Team

Emiel Kwekkeboom

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

't Lansink

15,520

De Bloemenbeek

15,520

De Swarte Ruijter

1520