Joann
15,520

Joann is tot een bijzonder restaurant aan het uitgroeien. Het begint met locatie en decor waar hedendaagse en klassieke elementen op een erg goede manier samenkomen. Het team slaagt er tevens in om een soort van gemoedelijke en klasse vibe te creëren dat een hoog gevoel van thuiskomen genereert. Alles ademt hier een heel gezonde ambitie uit. Emiel Kwekkeboom en Mandy Overbeek investeren al hun energie en passie in deze symbiose die dan ontstaat tussen de verschillende schakels die het geheel vormen. Zacht gegaarde smelt-op-de-tong zalm ingepakt in paksoibladeren was fantastisch gecombineerd met zeevenkel en de geroosterde steel van paksoi die dan gevuld was met zalmeitjes. Een gelletje van jabara citrus en een saus op basis van gerookte haring tilde dit gerecht nog verder in de hoogte. Een gratin van pompoen met rozemarijn en Belper Knolle met daarop een eidooier op 65 graden gegaard. Dit zorgt voor een geweldige smeuïgheid. Een paar pompoenpitten zorgen voor bite en de jus is van pompoen en rozemarijn. Wederom een hoog op smaak zijnde intelligent gerecht met heel weinig ingrediënten. Nog een extra compliment voor sommelier René Dommerholt die heel erg mooie wijnpairings combineert bij niet voor de hand liggende gerechten.

Heures d'ouverture

Lundi Fermé
Mardi 18:00-20:00
Mercredi 18:00-20:00
Jeudi 18:00-20:00
Vendredi 18:00-20:00
Samedi 18:00-20:00
Dimanche Fermé

Équipe

Emiel Kwekkeboom

Nos partenaires

Restaurants également recommandés

't Lansink

15,520

De Swarte Ruijter

1520

The Lemon Tree

1520