Joann
15,520

Een moderne serre aan dit monumentale pand in Enschede is de primaire eetzaal annex open keuken van dit geweldige restaurant. Chef Emiel Kwekkeboom blijft sinds de opening in 2019 op bescheiden manier groeien met creatieve gerechten. Eigenares Mandy Overbeek en maître-sommelier René Dommerholt en hun brigade vormen een geoliede machine. Starter is licht gepocheerde Irish Mór oester met daaromheen het kenmerkende, gedoseerde gebruik van een veelheid aan smaken. Naast rode kool met appeltje en kruidnagel proeven we shiso, sereh, kalamansi en sambai allemaal afzonderlijk contrasterend met de oester waarbij gember-schaafijs voor een reset van het smaakpalet zorgt. Ook verbazend complex en compleet is rouleau van konijn met duxelle van oesterzwam, met daarop krokant gebakken kippenhuid en geraspte Belper Knolle, op een spiegel van vegetarische XO-saus van paddenstoelen met zwarte gefermenteerde look. Deze keuken zit vol energieke verfijning en verdient opnieuw een hogere score.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday 18:00-20:00
Wednesday 18:00-20:00
Thursday 18:00-20:00
Friday 18:00-20:00
Saturday 18:00-20:00
Sunday Closed

Team

Emiel Kwekkeboom

Our partners

Also recommended Restaurants

't Lansink

15,520

De Bloemenbeek

15,520

De Swarte Ruijter

1520