Dit restaurant in hartje Amsterdam heeft zich steevast genesteld in de vaste waarden van de hoofdstad. Chef Giel Kaagman zorgt voor stabiele en harmonieuze combinaties. Gastheer Bram Kortekaas straalt net zoals zijn teamleden vriendelijkheid en energie uit. Na een perfect geserveerde portie zeer smakelijke oesters volgt een compositie van Zeeuwse hamachi met lardo en als verfrissend element basilicum en dressing op basis van jalapeño en maïs. Daarbij nog een bun van maïs met als resultaat een mooi evenwicht tussen niet evident te combineren componenten. Een eigenwijze versie van cassoulet met als basis huisgemaakte chorizo van snoekbaars en spek bevalt ons door zijn zachte textuur en subtiele kruiding. Bouchot mosseltjes hebben een perfect cuisson en liggen in een krachtige bisque met beetgare gegaarde bonen. Een beetje jalapeño geeft aan dit verfijnd en zeer geslaagd comfort food de nodige kick. Tot slot vinden we onder een dôme van witte chocolade, zee-egelijs gecombineerd met pure chocolade en wat duindoornbes. Vreemd genoeg werkt deze combo als de normaalste zaak van de wereld. De wijnkaart is serieus uitgebreid en biedt nu ook iets oudere jaargangen.