In het prachtige kasteel Heemstede in Houten timmeren chef Ollie Schuiling en zijn team met ongekende energie en passie aan de weg naar de top. Hij heeft zijn sporen al eerder verdiend in topzaken in Zwitserland en Duitsland en heeft een stuk van deze grandeur meegenomen naar zijn restaurant in Nederland. Alles straalt klasse en kwaliteit uit. Zoals de oog- en tongstrelende amuses, waarvan het groentelepeltje een enorme rijkdom aan frisse smaken en texturen prijsgaf. Minimalistische perfectie vanaf hagelwit keramiek. Schoonheid in één hap. Ongelooflijke verfijning, balans en intensiteit in kleine hapjes vervat. De wijnkaart omvat ruim 600 wijnen dus ligt keuzestress op de loer, maar de zeer vakkundige zwarte brigade onder leiding van maître en partner My Truong loodst ons met een glimlach door de avond. Als hoofdgerecht prachtig gesneden duivenborst van de barbecue met garam masala jus en terrine van duif met biet. Intense vleesjus verraadt het vakmanschap van de chef waarbij alles tot het einde zijn frisheid en elegantie blijft behouden. Een topadres om in de gaten te houden. Een verhoogde score is meer dan verdiend.