De jarenlange ervaring die chef Ollie Schuiling heeft opgedaan bij restaurants in het hoogste segment in binnen- en buitenland proef je in zijn creaties. Zijn kookstijl kenmerkt zich door frisse zuren en fraai opgemaakte borden. Hij heeft oog voor duurzaamheid en vertaalt dit in ingrediënten zoals bijvoorbeeld in het gebruik van kweekvis en tonburi. Hij schuwt hartigheid niet in een dessert en profileert ook zo zijn eigen kookstijl. Aandacht voor smaakbeleving toont hij in speelse elementen, zoals knettersuiker in de amuses. Salade van snijboon met gerookte paling is een oog- en tongstrelend gerecht vol frisheid en knapperige accenten waarbij dashi bouillon voor een umami effect zorgt. Zijn aandacht voor smaakbeleving is te proeven in het hoofdgerecht rond lam, waarin garam masala en venkelzaad gepaard gaan met duindoorn. Gelakt buikspek geeft verdieping aan het geheel. Dessert rond diverse texturen van aardbei is licht en sprankelend van smaak en een ander duidelijk voorbeeld van de vaardigheid van de chef.