Back to search results

La Provence
1320

De naam geeft het al aan en chef Luc van Iersel maakt die helemaal waar met een fijn onderbouwde Franse keuken. Gastvrouw Iris de Hertogh zorgt daarenboven dat gasten passende aandacht krijgen aan tafel. Terrine van ganzenlever is goed gemaakt en blijft daarom altijd plezieren met daarbij fruitige garnituur van appel, abrikoos en uiteraard geheel in lijn met Franse tradities een mooie brioche. Filet van wilde eend komt sappig gegaard op het bord met de boutjes keurig gekonfijt en smaakvolle zuurkool als fijne component. In deze context is het bestellen van crêpe suzette een no brainer. Mooie en vriendelijk geprijsde wijnkaart maakt de uitstap compleet.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Lunch & Diner
Woensdag Lunch & Diner
Donderdag Lunch & Diner
Vrijdag Lunch & Diner
Zaterdag Diner
Zondag Gesloten

Lunchmenu te bestellen tot 13:45 uur, daarna uitsluitend à la carte. 
Dinermenu te bestellen tot 19:30 uur, daarna uitsluitend à la carte. 

Team

Iris de Hertogh
Luc van Iersel Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Flicka

15,520

Lust

13,520

Noble Kitchen

1420