Back to search results

Neder
1320

Bij Neder dient de natuur als oneindige inspiratiebron. Hier zijn ze positief chauvinistisch want alles wat gebruikt wordt komt van Nederlandse bodem. En dat is natuurlijk een heel serieuze uitdaging. Ze zijn bijvoorbeeld nog steeds op zoek (lees experimenteren) naar het maken van een 100% Nederlandse koffie. Alles dat bereid wordt vereist een serieuze creativiteit en inventiviteit. Ze zijn op zoek naar het geheime leven van de Nederlandse grondstoffen en hun toepassingen ervan. Dichter bij de natuur en de seizoenen kan je moeilijk komen, en duurzamer werken lijkt ons ook een hele opdracht. Per deel van het seizoen staat het menu dat gelijktijdig voor alle gasten start in het teken van een bepaald stuk natuur/seizoen. Brian Luikel is autodidact maar weet ons toch aangenaam te verrassen. Scheermes en kokkels uit de Noordzee uiteraard, komen in een soort van vissaus, blijkbaar gemaakt van met koji vergiste snoekbaars, waarvan de residu als miso gebruikt wordt. Dit alles wordt in een gelei van aspergebouillon en snoekbaars geserveerd. De in boter geaffineerde en gebarbecuede gans is echt een belevenis. Dit is de plek voor de culinaire avonturier.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 18:00-23:00
Donderdag 18:00-23:00
Vrijdag 19:00-23:00
Zaterdag 19:00-23:00
Zondag Gesloten

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

TOV

13,520

MARIO

1320

Kozee

1320