In de oude binnenstad van Den Haag serveert chef-kok Rik van de Laar zijn gasten op pure en verfijnde smaken in een stoer en kleurrijk restaurant dat is opgebouwd als een tribune. Zo hebben alle tafeltjes uitzicht op het straatje in het Haagse Hofkwartier. Wij proeven van meerdere bereidingen van aardpeer met compote van rozenbottel, zoetzuur gemarineerde witlof, rauwe kappertjes- en spruitblad. Na dit vegetarisch gerecht volgt een aantrekkelijke combinatie van krokant gebakken zwezerik met licht gerookte paling, vijg en jus van paling. We genieten verder van een favoriet van dit restaurant. Anjouduif waarvan het ene borstdeel gegarneerd is met crumble van pistachenootjes en het andere geserveerd wordt met steranijsjus, en verder een cirkel van pastinaakcrème waarin hart en lever van de duif is verwerkt. Gepofte mini artisjok en dito rode biet maken klassieker van chef van de Laar compleet. Gastvrouw en sommelier Saskia de Kuijer schenkt bij al dit lekkers leuke en betaalbare wijnen. Goed om in de gaten te houden is de opening van een wijnbar van Rik en Saskia aan de bierkade. Genaamd Resumé, waar men eenvoudige gerechten en grote glazen wijn kan bestellen.