6&24 vinden we sinds 2018 aan de Nobelstraat in het Haagse Hofkwartier. Chef-eigenaar Rik van de Laar en partner, gastvrouw en sommelier Saskia de Kuijer hebben allebei al vele jaren restaurantervaring in het hogere segment. Op deze plek brengen ze samen een creatief geïnspireerde keuken waarbij streng geselecteerde producten centraal staan. Die komen bij voorkeur afkomstig uit eigen land zoals bijvoorbeeld lamsvlees. Voor sommige delicatessen zoals duif gebruikt de chef de beste duiven uit Anjou. Daarvan verwerkt hij eerder uitzonderlijk maar overigens geheel terecht ook het orgaanvlees. In 6&24 brengt hij een viergangenmenu die is uit te breiden tot zeven gerechten naast een volwaardig à la carte aanbod met vegetarische opties. Zoals een hartige en intens smakende compositie van suikererwten met jalapeño, amandelen en doperwten. Nog dit. Zusje ‘Resumé by 6&24’ is een wijn- en foodbar, gelegen aan de Bierkade in Den Haag, met een aanbod van 12 champagnes en 25 wijnen per glas.