Centraal en in het groen gelegen heeft dit uiterst gestileerde boetiekhotel en fijn restaurant zijn naam niet gestolen. Het omringende park ‘Vreugd & Rust’ geeft aan dit 18de-eeuwse landhuis en gastronomische activiteiten een sereen kader. Mede-eigenaar Joey de Kruijf is niet alleen een toegewijd gastheer, hij koestert ook een bijzondere interesse in een breed aanbod aan verfijnde wijnen wat Central Park in onze vorige editie de erkenning van Wijnkaart van het Jaar – goed voor 1750 referenties - opleverde. In de keuken zorgen chefs Tim Bood en Hette Hettema voor verfijnde bereidingen in de vorm van een driegangenlunch, meergangenmenu’s en uitgebreide kaart. Kundig gebakken rode mul combineert het keukenteam zeer hartig met buikspek, gerookte boter, haringkuit en doperwten. Zachte textuur van Veluws reerugfilet combineert subliem met zacht tonen van kersen, rode biet en fijne jus zacht opgepept met roze peper. Gerechten zijn detailrijk gepresenteerd met focus op harmonieuze smaakvervlechting wat een verhoogde score en derde koksmuts wettigt.