Central Park
1520

Centraal en in het groen gelegen heeft dit uiterst gestileerde boetiekhotel en fijn restaurant zijn naam niet gestolen. Het omringende park ‘Vreugd & Rust’ geeft aan dit 18de-eeuwse landhuis en gastronomische activiteiten een sereen kader. Mede-eigenaar Joey de Kruijf is niet alleen een toegewijd gastheer, hij koestert ook een bijzondere interesse in een breed aanbod aan verfijnde wijnen wat Central Park in onze vorige editie de erkenning van Wijnkaart van het Jaar – goed voor 1750 referenties - opleverde. In de keuken zorgen chefs Tim Bood en Hette Hettema voor verfijnde bereidingen in de vorm van een driegangenlunch, meergangenmenu’s en uitgebreide kaart. Kundig gebakken rode mul combineert het keukenteam zeer hartig met buikspek, gerookte boter, haringkuit en doperwten. Zachte textuur van Veluws reerugfilet combineert subliem met zacht tonen van kersen, rode biet en fijne jus zacht opgepept met roze peper. Gerechten zijn detailrijk gepresenteerd met focus op harmonieuze smaakvervlechting wat een verhoogde score en derde koksmuts wettigt.

Heures d'ouverture

Lundi 07:00-10:00 — Fermé
Mardi 07:00-15:00 — 18:00-21:00
Mercredi 07:00-15:00 — 18:00-21:00
Jeudi 07:00-15:00 — 18:00-21:00
Vendredi 07:00-15:00 — 18:00-21:00
Samedi 07:00-15:00 — 18:00-21:00
Dimanche 07:00-10:00 — Fermé

Équipe

Hette Hettema Chef
Joey de Kruijf Propriétaire, Maître
Sasja Moonen Sommelier
Tamara Holwerda Propriétaire
Tim Bood Chef

Prix

  • Carte des vins de l’Année 2023

Nos partenaires

Restaurants également recommandés

Villa la Ruche

15,520

‘T Ganzenest

15,520

Le Vieux Jean

15,520