Back to search results

Savarin
1320

Aan de rand van Rijswijk ligt het gelijknamige hotelcomplex en restaurant Savarin. Elk heeft een best ver van elkaar gelegen ingang zodat je bij aankomst niet kan missen. Chef Carlos Blankers voert zowel een kaart als menu’s in drie tot zes gangen waarvan de gerechten vooraf bekend zijn. Het menu omvat onder meer zeer sappig zijdezacht vlees van Hongaars wolvarken met saus van mosselen en olijfolie, paprika, courgette en crème van manchego. Als nagerecht soufflé van tropisch fruit met vanille-ijs met daarnaast chocolademousse met gepocheerde ananas en banketbakkersroom. Werp vooral ook een blik op de uitgebreide wijnkaart met genoeg mooi gerijpte referenties, naast halve flesjes en magnums en hoop dat je uitgenodigd wordt voor een rondgang door de wijnkelder.

Openingstijden

Maandag Lunch & Diner
Dinsdag Lunch & Diner
Woensdag Lunch & Diner
Donderdag Lunch & Diner
Vrijdag Lunch & Diner
Zaterdag Lunch & Diner
Zondag Gesloten

Team

Carlos Blankers Chef
Coen Boonstra
Eline van Zuiden
Patrick van Zuiden
Stephanie Nunes Querido

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

‘T Ganzenest

15,520

Villa la Ruche

15,520

Glaswerk

1220