Back to search results

SenT
1220

In de Amsterdamse Pijp is chef Thijs Kooman helemaal begeesterd door zijn Green Egg barbecue die hij opstookt met verschillende soorten hout. Smokey goodness is het adagium en dat zien we prachtig terug in de grote côte de boeuf die, met rijk gevulde mergpijp, voor twee personen wordt uitgestald. De pork roast die op een gestoomde bun komt met hoisinsaus en anijsmayonaise is pure comfort food. Het is hier goed zitten, zowel binnen als buiten.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 18:00-22:30
Woensdag 18:00-22:30
Donderdag 18:00-22:30
Vrijdag 18:00-22:30
Zaterdag 18:00-22:30
Zondag 18:00-22:30

Team

Jorge Suarez
Julien Couetoux
Thijs Kooman
stefanie schutte

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Bisous

1220

l' Entrecôte et les Dames

1220

Café Cenc

1220