Sukerieje bevindt zich tegenwoordig in de gewelven van het statige Hopmanshuis in het centrum van Zwolle. Gelukkig heeft Yannick Roodhof een innemende kookstijl, gebaseerd op een liefde voor groenten en kwaliteitsvolle vis en vlees hierheen meegenomen. Immer frisse smaakelementen voeren de boventoon in combinatie met de gelaagdheid van sauzen en gefermenteerde bereidingen. In het vegetarisch menu worden we verrast door de rijkdom aan structuren en bereidingen. Een schoolvoorbeeld van een gerecht waarin alle vijf basissmaken prachtig tot uitdrukking komen, is witlof met hazelnoot, mandarijn, geschaafde truffel en saus van bleu d'Auvergne. Ook carpaccio van ingelegde wortel, met witte biet, tempura van nori, umeboshi, vlierbloesem, dille en crème van oesterblad is een knap voorbeeld van smaakverweving. De zorgvuldig gekozen arrangementwijnen zijn van hoog niveau en sluiten goed aan bij de gerechten.