Met de boot aanmeren op de punt van het Havenhoofd in Willemstad om dan in restaurant Vista aan tafel te genieten van het uitzicht over het Hollands Diep en de jachthaven, is wat men noemt in stijl uit eten gaan. Bij mooi weer wacht een terras – in onze vorige editie nog bekroond – en binnen is het een en al gezelligheid achter de ruime glaspartijen waar prima bediening voor warme geborgenheid zorgt. Gastvrouw Ingrid van der Heijden stuurt een dynamisch team zodat gasten niets tekortkomen. Chef Henrie van der Heijden kiest voor zijn repertoire voor nobele producten. Hij biedt zowel een kaart als diverse menu’s en een speciale menu opgebouwd rond exclusieve seizoensproducten. Zin voor smaakversmelting en ambachtelijk werk proeven we in terrine van hoender waarin Spaanse ham en eendenlever voor rijk genuanceerde smaken zorgen. Vista toont hij eveneens in de combinatie van Zeeuwse hamachi, als ceviche en tartaar bereid, met ganzenlever, sanbai en umeboshi wat tot een diepsmakend geheel leidt.