Adrian Zarzo staat garant voor een unieke culinaire belevenis, waarbij creativiteit en durf in elk gerecht bovendrijven. Met ongebreidelde fantasie en enthousiasme stelt hij gerechten voor die hij met zijn team tot in de perfectie uitvoert en presenteert. Opmaak is een lust voor het oog, smaken zijn harmonieus, verrassend, en complex. Zoals een bekertje met ijs van zuurkool en hollandaiseschuim van koffie als een even waanzinnig als geniaal hapje tussen andere prikkelende amuses. Bij de gerechten combineert de chef een prachtige dikke moot zeebaars voorzien van perfecte cuisson met jonge spruitenscheuten, groene olijf, romige saus afgemaakt met kruidenolie en schuimige jus van kervel. Tenslotte heeft hij XO-saus miniem aangebracht op de vis wat voor een subtiele, niet opdringerige maar duidelijke aanwezige umami sensatie zorgt. Daarbij een internationaal erkende wijnkaart die zelfs voor de meest verwende gast een bekoring en een uitdaging vormt. Met zeer redelijke prijsstelling die men op dit niveau niet vaak tegenkomt. Kortom, Zarzo is een zaak die het hart van elke rechtgeaarde liefhebber van verfijnd eten en drinken sneller doet kloppen.