Zarzo is een geweldig bruisende zaak met veel schwung doordat alle tafels in het restaurant uitzicht hebben op de dynamische keuken. Chef Adrian Zarzo leidt een jong team. Het restaurant geeft waar voor ons geld in twee menu’s waaronder een puur productmenu. Zarzo geniet bekendheid omwille van een uitzonderlijke, ook internationaal gelauwerde wijnkelder. Die wordt geroemd voor zijn collectie met meer dan 2500 referenties, voor zijn prijsstelling en voor zijn toekomstperspectief waarvoor Stefan Emmen en assistent Merlijn van de Laar zorgdragen. Ze bieden overigens zeer mooie wijnarrangementen. Hapjes smaken fris en naar meer, zoals een toast van peperkoek, puntpaprika met steranijs en mosterdzaad. Paling verschijnt zeer smaakvol en strak in het bord met avocado en Heezer geitenkaas. Ook compact en intens is bereiding van rode mul met palmkool en venkel. Zeebaars krijgt een subtiel perfecte baktijd mee naast garnituur van pompoen en pijnboompitten. Origineel slot met een compositie van paddenstoelen, chicorei en veenbessen waarna fijn verzorgde friandises volgen.