Gastvrouw-sommelier Jody de Widt en chef Joey Stinissen hebben in coronatijd in Apeldoorn met veel enthousiasme, durf en vakkennis een restaurant met groot culinair potentieel neergezet. Beide hebben Indische roots en laten daarop regelmatig wat smaakaccenten aansluiten. Een amuse is een open knappende bonbon met gado gado smaken. Hollandse forel van ‘het Smallert’ uit Emst komt met licht gefermenteerde koolrabi en krokant van kippenhuid, wat gepofte aardappel en mandarijngel, -ijs en -olie met daarbij saus met accenten van boemboe bali. Zeeduivel en mosseltjes combineert de chef met zeebanaan op een spiegel van een heel zuivere eigen soto ikan met sinaasappel. In elk gerecht proeven we telkens een goede balans tussen de vijf smaken met aangename mondstructuren terug. Een heel herkenbare en smakelijke culinaire handtekening is het resultaat en die verdient een hogere score. In Zenith is het erg prettig toeven tegen fatsoenlijke prijzen.