Ver van tevoren reserveren is hier inmiddels aanbevolen. En dat heeft te maken met de indrukwekkende kookstijl van chef-eigenaar Joey Stinissen. En er is meer. In een doeltreffend strak decor laveert een attente bedienbrigade onder het alziend oog van partner Jody de Widt. Als enthousiaste gastvrouw toont ze ook haar wijnkennis met rake wijn-spijsvoorstellen. De basis van hun keuken is onbetwistbaar Frans, maar als loten van Indische grootouders wordt niet zelden de brug geslagen met de smaakboedel van het eilandenrijk. Dat levert unieke smaakprofielen op zoals in de combinaties van duif met knolselder, braam en sambal en in die van langoustines met limoenblad, mandarijn en beurre blanc-ijs. Nog twee voltreffers: noordzeekrab bij ganzenlever, rode koolvinaigrette met krokante kippenhuid, en gepofte aardpeer op warme Vacherin Mont d'Or met hazelnoot, gebruinde boter, citroen en truffel. Alles lichtvoetig, ooglijk en origineel, met de juiste cuisson gebracht en delicieus uitgelijnd met een zeer divers repertoire aan fijne zuren. Kortom, grote klasse die opnieuw een stijging meer dan rechtvaardigt.