Alexander's
13,520

Op Schouwen-Duiveland in het mooie natuurgebied Tureluur vinden we restaurant Alexander’s met boetiekhotel. Chef Alwin Steijger kookt bij voorkeur met lokale producten in een steeds variërend vier-, vijf- of zesgangenmenu. Er is geen à la carte. We proeven van zeer romige, blanke, verfijnde vissoep, rijk gevuld met harder, coquille, kabeljauw, zeekraal en zelf gepelde Stellendamse garnaaltjes. Gegrilde entrecote met prima rosé cuisson, Zeeuwse asperge, stamppotje van aardappel en pastinaak, vleesjus en truffelmayonaise vormt eveneens een smaakvol en homogeen geheel. De natuurrijke omgeving nodigt uit tot inspirerende wandelingen om daarna afsluitend te genieten van de gerechten en de ambiance eigen aan dit sfeervolle etablissement.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday 18:00-20:30
Thursday 18:00-20:30
Friday 18:00-20:30
Saturday 18:00-20:30
Sunday 18:00-20:30

Team

Alwin Steijger Chef

Our partners

Also recommended Restaurants

Hostellerie Schuddebeurs

1320

Zus

13,520

Het Binnenhof

13,520