Alexander's
13,520

Op Schouwen-Duiveland in het mooie natuurgebied Tureluur vinden we restaurant Alexander’s met boetiekhotel. Chef Alwin Steijger kookt bij voorkeur met lokale producten in een steeds variërend vier-, vijf- of zesgangenmenu. Er is geen à la carte. We proeven van zeer romige, blanke, verfijnde vissoep, rijk gevuld met harder, coquille, kabeljauw, zeekraal en zelf gepelde Stellendamse garnaaltjes. Gegrilde entrecote met prima rosé cuisson, Zeeuwse asperge, stamppotje van aardappel en pastinaak, vleesjus en truffelmayonaise vormt eveneens een smaakvol en homogeen geheel. De natuurrijke omgeving nodigt uit tot inspirerende wandelingen om daarna afsluitend te genieten van de gerechten en de ambiance eigen aan dit sfeervolle etablissement.

Heures d'ouverture

Lundi Fermé
Mardi Fermé
Mercredi 18:00-20:30
Jeudi 18:00-20:30
Vendredi 18:00-20:30
Samedi 18:00-20:30
Dimanche 18:00-20:30

Équipe

Alwin Steijger Chef

Nos partenaires

Restaurants également recommandés

Hostellerie Schuddebeurs

1320

Zus

13,520

Het Binnenhof

13,520