Uit eten in dit historisch kasteel is bijzonder. Luxe en grandeur met indrukwekkende Venetiaanse kroonluchters, parkethouten vloer, met linnen gedekte ronde tafels en vanaf het terras een magnifiek uitzicht over het Jekerdal en de fraaie baroktuinen die Unesco werelderfgoed zijn. Helemaal passend bij de stijl van dit restaurant kiezen chef Robert Levels en zijn team ervoor om te vertrekken van een klassieke Franse basis die niettemin eigentijds wordt ingekleurd. Intelligent opgebouwde menu’s – ook vegetarische - met fraaie seizoensproducten, als het kan uit de nabije regio, zijn kenmerkend. Een mooi stuk tarbot wordt gecombineerd met oester, prei, peterselie en lardo di Colonnata. En omdat we ervoor ‘in the mood’ zijn, komt daar een flinke lepel kaviaar bovenop. Tot slot volgt nog een verfrissend dessert van mandarijn met gember, wortel, steranijs en munt, waarna we van koffie genieten en ons heel even kasteeleigenaars wanen, waar de attente service ook voor iets tussenzit.