Codium
1620

Twee jaar geleden was dit onze Hoogste Nieuwkomer en ook vandaag wordt hier puik werk geleverd. Een totaalbelevenis is het, in een ontspannen ambiance met een enthousiaste bediening. Ga daarom voor het grote menu van acht gangen met aangepaste wijnen. Maître-sommelier Jean-Luc Etienne is een kei in zijn vak en verbaast met trefzekere wijn-spijscombinaties die de creaties van chef-kok Wouter Kik een extra dimensie geven. Wat zijn kookstijl zo bijzonder maakt zijn de zeer goed afgewogen smaken onderling. Bitter krijgt hier een andere betekenis, intrigerend en spannend. Prachtcombinatie van mesheften, oester, aardappel, prei en limoenblad. Daarna een samenspel van kokkels, miso, mokka, pompoen en chili: zoet, zuur, zout, bitter en umami, we proeven het allemaal. Van begin tot eind houdt dit hoge niveau stand, daarom een punt extra. 

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed — 18:00-21:00
Wednesday Closed — 18:00-21:00
Thursday Closed — 18:00-21:00
Friday 12:00-15:00 — 18:00-21:00
Saturday Closed — 18:00-21:00
Sunday Closed

Team

Harvey de Wit Sous-Chef
Jean Luc Etienne Head Sommelier
Laurens van den Berg Sous-Chef
Wouter Kik Chef

Awards

  • The highest New of the Year 2020

Our partners

Similar Restaurants

Spetters

16,520

Meliefste

1720

Mijn Keuken

15,520