De Bloemenbeek
15,520

Chefs Michel van Riswijk en Matthijs Mulder hebben een duidelijke voorliefde voor producten uit de onmiddellijke omgeving. En daar kunnen we alleen maar blij om zijn. Neem nu de miniknollen knolselderij van landgoed Singraven, gegaard in zoutkorst met gerookte eierdooier en pastinaak, een vegetarische creatie die voortaan in ons geheugen gegrift staat. Perfecte gaartijden zijn nog een kenmerk, wat opnieuw duidelijk werd door de filet van heilbot met lardo van Bonte Bentheimer, pompoen en truffel. Ook het wild uit de Twentse regio is telkens subliem, goed gerijpt maar niet overdreven, precies zoals het hoort. Tot en met het dessert wordt hier uiterst nauwkeurig gewerkt. Het versgedraaid ijs van walnoten, van hun eigen landgoed Bloemenbeek, moet je geproefd hebben, net zoals de chutneys bij de kazen. Gastvrije service en serene ambiance. 

Opening hours

Monday 12:00-14:00 — 18:00-21:15
Tuesday 12:00-14:00 — 18:00-21:15
Wednesday 12:00-14:00 — 18:00-21:15
Thursday 12:00-14:00 — 18:00-21:15
Friday 12:00-14:00 — 18:00-21:15
Saturday 12:00-14:00 — 18:00-21:15
Sunday 12:00-17:00 — 18:00-21:15

Team

Matthijs Mulder
Michel van Riswijk
Raymond Strikker
Sofien Oueslati

Our partners

Similar Restaurants

Joann

1520

't Lansink

1520

De Swarte Ruijter

1520