Als gast wordt men aan de voet van de Westerscheldedij ondergedompeld in de rust van de rurale omgeving gecombineerd met eerlijke gerechten van de hand van Riet Kint, een zeer oorspronkelijke en reflecterende chef. De inrichting met ouderwets geborduurde tafelkleedjes en vintage lijkend servies, gecombineerd met oprechte gastvrijheid zorgen voor een nostalgische sfeer. Heerlijk kroketje van stokvis, hoog op smaak, krokant van buiten met een zachte, pure vulling van puur en lichte knoflooktoon. Huzarenslaatje van Oosterscheldekreeft met aardappel, verse doperwtjes, olijfolie, rode klaver en duizendschoon uit eigen kruidentuin is in alle eenvoud een subliem gerecht. Als hoofdgerecht parelhoenborst gevuld met eigen farce, kinnebakspek en knoflook met een ruime hoeveelheid morieljes en een naadloos bijpassende saus van eendenlever op basis van gevogeltejus. Witte chocoladeganache met kokosroomijs en limoen, verbena en karamel als evenwichtig nagerecht. Een extra punt is op zijn plaats.