Back to search results

Rozewied
1420

Ferdy van Rijswijk en Noëmie Haentjens ontvangen, koken en bedienen samen. Een knap duo die meteen twee koksmutsen mag opzetten. Ze leerden elkaar kennen bij Meliefste en openen met Rozewied aan het Veerse Meer hun eerste restaurant na hun krachten als tandem succesvol te hebben getest in de Belgische Ardennen. Aangename terrine van makreel en winterprei met gelei van dashi wordt gevolgd door een zeer verfijnde mousse van skrei met daarop salade van verse noordzeekrab, Nantuasaus, bieslookolie en verse kruiden die voor extra intensiteit zorgen. Eend op hooi gegaard geven ze een perfecte cuisson mee en verfijnd parfum van szechuanpeper. Daarbij aardappelspaghetti, ingelegde mosterdzaadjes, hollandaisesaus opgewerkt met szechuan en crème van spicy cresson. Als bonus krijgen we enkele minuten later de voortreffelijk krokant gegaarde huid geserveerd. Korte wijnkaart met fijne wijn & spijscombinaties die het duo met kennis van zaken toelicht.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday Closed — 18:30-21:00
Thursday 12:00-13:30 — 18:30-21:00
Friday 12:00-13:30 — 18:30-21:00
Saturday 12:00-13:30 — 18:30-21:00
Sunday 12:00-13:30 — 18:30-21:00

Team

Ferdy van Rijswijk Chef, Owner
Noëmie Haentjens Chef, Owner

Our partners

Also recommended Restaurants

De Kleine Toren van Baarland

1420

Scherp

1420

Barres

1420