Chef Mike Cornelissen maakt deel uit van de vierde generatie van dit stijlvol restaurant met prachtig terras aan de Rijn op de splitsing van de Waal met de Nederrijn. Hij en zijn team brengen een inventieve kookstijl waarin oosterse ingrediënten en frisse smaken nooit veraf zijn. Evenwichtige creaties waar vertrokken wordt van kwaliteitsproducten die aangevuld worden met eigentijdse en speelse accenten. Veel aandacht voor detail op het bord, want het oog wil ook wat. Toch zijn het vooral de knappe smaakcombinaties die bijblijven, zoals kingfish met sansho, granny smith en koenjit. Of het sappig en rosé bereid hert met biet, komijn en miso. We raden je aan om voor het volledige menu van zeven gangen te gaan, want de opbouw ervan is uitstekend en alle gerechten zijn licht verteerbaar. Zeker even prettig zijn de boeiende wijnen die in het glas komen en een interessant streepje uitleg krijgen. De bediening is overigens erg goed: to the point, professioneel, attent en denkt mee met de gast.
Enkel laatste zondag van de maand open.