Tout à Fait
15,520

Chef Bart Ausems vierde in 2024 in het Jekerkwartier nabij het Onze Lieve Vrouweplein veertig jaar professioneel vakmanschap waarvan 25 jaar aan het fornuis van Tout à Fait. Hij levert vanuit zijn open keuken mooi gedetailleerd werk met onder meer een homogene amuse compositie van petoncles, sla van grijze garnalen, compote van rabarber en crème van oester. Roggevleugel, even zorgvuldig gebakken als keurig van de graat gehaald, combineert hij onder meer met kruidige beurre noisette, romige jus van snijbonen, artisjok, tuinbonen en daslook. Tussendoor verrast hij met een hartige tartaar van gemarineerde en gepekelde watermeloen met romige bisque en gefrituurde kappertjes. Breed geschakeerde wijnkaart met goed gekozen referenties per glas.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday Closed
Thursday 12:00-14:00 — 18:00-22:00
Friday 12:00-14:00 — 18:00-22:00
Saturday Closed — 18:00-22:00
Sunday 12:00-22:00 — Closed

Our partners

Also recommended Restaurants

Beluga Loves You

15,520

Au Coin des Bons Enfants

1520

Studio.

1520