Valuas
15,520

Pittoresk gelegen langs én met uitzicht op de Maas biedt Valuas naast restaurant ook een brasserie, tuinterras en hotel. Eigenaars Miriam en Eric Swaghoven zorgen voor een hartelijke verwelkoming. Als chef wil hij zijn gasten duidelijk plezieren met een grote keuze aan à la carte gerechten naast een verrassingsmenu in twee tot vijf gangen. Hij werkt bij voorkeur met lokale producten. Denk aan kruiden uit eigen moestuin, asperges uit het naburige Helden, zuivel en shiitake uit buurdorp Velden en lekkers uit de Noordzee. Zoals krab op smaak gebracht met citroen, verrijkt met texturen van aardappel en saus van Hollandse garnalen. Kundig gemaakt en met hoog ambachtelijk karakter is paté en croûte van parelhoen en konijn met gekonfijte kers en pistache en eendenlevercrème. Lekker en leuk aan tafel bereid is stroganoff van gerijpt Simmenthaler runderhaas met pommes dauphines en koolrabi, zoete ui en tomaat als garnituur. Ook het aanbod aan nagerechten zorgt voor positieve keuzestress waarbij uiteindelijk de café glacé een bijzonder goede keuze bleek te zijn.

Opening hours

Monday Closed — 18:00-21:00
Tuesday 12:00-14:00 — 18:00-21:00
Wednesday 12:00-14:00 — 18:00-21:00
Thursday 12:00-14:00 — 18:00-21:00
Friday 12:00-14:00 — 18:00-21:00
Saturday 12:00-14:00 — 18:00-21:00
Sunday Closed

Team

Eric Swaghoven Sommelier
Michiel Janssen Sommelier

Our partners

Also recommended Restaurants

Flavours

1520

Marrees

15,520

De Rozario

1520