In restaurant Vermeer, gelegen in het NH Collection Barbizon Palace Hotel toont chef Chris Naylor zijn veelzijdigheid. Hij verwelkomt ons en komt aan tafel mee gerechten inzetten. Mooi hoe hij samen met maître Bjorn van Aalst de gasten echt centraal zet en passende aandacht geeft. Bij de amuses trekt een combinatie van kropsla met ijs van jalapeño, komkommer, mosterdzaad, zure room en dille alle aandacht door zijn frisse zoetzure balans. In een voorgerecht speelt Chris Naylor met diverse texturen van zacht zalvend over gelatineus tot krokant rond een compositie van Ierse Mór oester met meerdere bereidingen van rode biet, krokante gort en lavas. Voor het hoofdgerecht verrast het zaalteam ons met twee tafelbereidingen van reerug en van fazant die beide een geïnspireerde keuken tonen. Bij de perfect gebakken reerug met gegrilde selderij en cantharellen komt een tartaar met krokant toastje van brioche, en zeer mals vlees van fazant krijgt met een fijne paprika en pindasaus, en gezoete peer een geweldige saus en garnituur. Beide gerechten worden afgewerkt met aan de stronk krokant gegaarde spruiten die aan tafel ervan worden versneden. Nagerecht op hetzelfde hoge niveau met semifreddo van passievrucht en peer, softijs van koffie, krokantje van curry en karamel als evenwichtig explosief slot.